FCSB - Voluntari, revanșa așteptată de echipa lui Becali nu s-a întâmplat / Rezultat

Voluntari - FCSB, revanșa mult așteptată de echipa lui Becali după ce ilfovenii ”au luat primă de la CFR” sezonul trecut - Foto Pexels
Voluntari - FCSB, revanșa mult așteptată de echipa lui Becali după ce ilfovenii ”au luat primă de la CFR” sezonul trecut - Foto Pexels

FCSB și FC Voluntari s-au confruntat luni seară, pe Arena Națională, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 10 din Superliga.

FCSB a terminat la egalitate cu FC Voluntari, 1-1 (0-0), luni seara, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal. FCSB a deschis scorul prin Valentin Miculescu (82), după o deviere nefericită a lui Igor Armaş. Oaspeţii au egalat la acţiune de atac, din penalty, prin Adam Nemec (90+7).

Lovitura de pedeapsă a fost acordată după faultul lui Risto Radunovic la Nemec. FCSB a jucat din min. 86 în inferioritate numerică, francezul Malcom Edjouma fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben. FCSB are două egaluri şi un eşec în ultimele sale trei partide din Superligă. Vicecampioana rămâne cu o singură victorie în acest campionat.

FC Voluntari n-a mai câştigat de şapte etape, în care a obţinut trei egaluri. FC FCSB - FC Voluntari 1-1 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti Au marcat: Valentin Miculescu (82), respectiv Adam Nemec (90+7 - penalty).

Cartonaş roşu: Malcom Edjouma (FCSB, 86). Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti); al patrulea oficial: Sebastian Colţescu (Bucureşti) Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF. 

FCSB - FC Voluntari, echipe de start

FCSB: Târnovanu – R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Stoica, Miculescu, Dulca, Oaidă, Radaslavescu, Bg. Rusu
Antrenor: Nicolae Dică

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Cr. Costin, Helder Tavares, Meleke, Marrone – V. Rața, Damașcan, D. Florea
Rezerve: Rîmniceanu – Fl. Achim, N. Popescu, Droppa, Andreș, Marcelo Lopes, D. Andrei, Al. Ilie, Nemec
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: Arena Națională, București
Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Mihai Marica și Radu Ghinguleac
Arbitru VAR: Adrian Cojocaru / Arbitru AVAR: Vladimir Urzică

FCSB are de luat o mare revanșă în fața echipei din Voluntari

În penultima etapă a play-off-ului din sezonul trecut, FCSB a obținut doar o remiză pe terenul lui FC Voluntari, scor 2-2., rezultat care făcut-o pe CFR Cluj campioană. După acest meci s-a declanșat o serie de acuzații din partea lui Gigi Becali, inclusiv la adresa finului Florentin Pandele. 

”Știi ce s-a întâmplat de erau așa disperați? Au jucat pe 1.500 de euro, le-a dat Primăria, iar 3.000 le-a dat de la CFR. N-ai ce să zici. Le-a dat Primăria 1.500.

Mi-au spus unii de acolo din echipă, că spun unii despre ce e vorba. N-are rost. Conducerea Primăriei le-a dat 1.500 de euro, e regulamentar să dea. Mă deranjează că a luat primă de la CFR.

Să iei primă de la adversarul meu, mie nu-mi vine să cred. Mi-a zis cineva 'băi, Gigi, tu ai inspirație la multe, dar ești prost la oameni'. Eu iubesc oamenii și nu am cum să n-am încredere în ei. Când ajungi așa, zic că e adevărat că sunt idiot.

Nu știu la cine mă refer, mă refer la faptul că o echipă a luat primă de 3.000 de euro de la CFR. Noi avem prieteni pe la echipă, avem rude la echipă acolo, la Voluntari, și știm. Oamenii ne-au spus dinainte”, a spus Gigi Becali, la vremea respectivă. Vezi articolul aici! 

Citește și - Omrani a semnat cu FCSB. Becali îi oferă salariu de 20.000 de euro pe lună. Când va juca

Billel Omrani (29 de ani), liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, a semnat cu FCSB, susține Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

Becali a anunțat că îl dorește pe Omrani încă de la începutul anului, când jucătorul intrase în ultimele 6 luni de contract cu CFR. Prioritatea lui Billel a fost inițial o aventură în afara României, însă, pentru că cel mai probabil n-a găsit altă echipă, a ales să revină în SuperLiga, scrie Gsp.ro.

Omrani la FCSB! Gigi Becali: „În două săptămâni poate juca”

„Da, Omrani vine la FCSB. Am cosiderat mereu că Omrani este cel mai bun atacant din România. E cel mai bun fotbalist, numai că nu era serios. Mereu am vrut să-l iau. Am vorbit cu el. Am făcut contract pe un an. Dacă îmi place de el, prelungim pe încă doi ani. Dacă nu vreau să prelungesc, la revedere, să fie sănătos! E tehnic, combinativ, foarte puternic, se pliază pe jocul nostru. Să vedem dacă vrea și el să fie serios la 29 de ani. A fost la mine acasă, am vorbit. I-am zis că poate fi cel mai mare din România, dacă vrea. Are 8, 9, 10 kilograme în plus, dar e foarte tehnic și foarte puternic, iar atunci poate repede să ajungă la 70-80% din potențialul lui, adică poate juca după pauza dedicată echipei naționale (n.r. - după 26 septembrie). Cred că a și semnat deja la ora asta. Salariul e 20.000 de euro pe lună, la semnătură nu i-am dat mult, era șomer până la urmă...”, a declarat Becali în emisiunea „Liga Digi Sport”. Vezi articolul inițial aici!

Vadim Raţă a revenit la Voluntari de la FCSB

Mijlocaşul moldovean Vadim Raţă a revenit la echipa de fotbal FC Voluntari de la FCSB.

Raţă (29 ani), care pe 12 august pleca la FCSB, a semnat un nou contract, pe o perioadă de 3 ani, cu FC Voluntari.

Internaţionalul moldovean a jucat în 38 de partide în sezonul trecut, fiind golgheterul echipei ilfovene, cu 8 goluri marcate.

La FCSB, Raţă a jucat doar trei meciuri, adunând 62 de minute. El a bifat 45 de minute cu Chindia (3-2), un minut cu FC Hermannstadt (2-2), în Superligă, şi 17 minute cu Viking Stavanger (1-2), în Europa Conference League.

Vadim Raţă s-a născut la 5 mai 1993, în Chişinău, Republica Moldova. A început fotbalul profesionist la Sheriff Tiraspol, club care l-a împrumutat, de-a lungul anilor la FC Tiraspol, Zaria Bălţi sau Speranţa Nisporeni, iar în 2018 a ajuns la Milsami Orhei. În februarie 2019 s-a transferat în România, la Chindia Târgovişte, pentru care a evoluat 89 de partide, a înscris 5 goluri şi a oferit două pase de gol.

În iulie 2021, el a semnat cu FC Voluntari, pentru care a marcat de 9 ori în 47 de jocuri oficiale. La nivel internaţional, Raţă a adunat 31 de meciuri şi un gol pentru echipa naţională a Republicii Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel