Voiculescu: PNL va ieși de la guvernare. USL, rupt de Antonescu

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, spune că, în "viziunea" sa, PNL va ieși de guvernare, "posibil cu implicații majore pentru acest partid". Voiculescu crede că USL se rupe din cauza orgoliului președintelui PNL, Crin Antonescu, și a convingerii acestuia că nu va fi susținut de PSD la prezidențiale. În urmă cu aproape două săptămâni, Voiculescu posta pe YouTube un mesaj video, în care ținea să comunice "tuturor că USL nu se va rupe".

La fel ca Traian Băsescu și Crin Antonescu, Dan Voiculescu spune că blocajul din USL este unul "artificial", deoarece nu este "provocat de opinii politice divergente, ci de orgolii personale".

"În opinia mea, orgoliul lui Crin Antonescu, împreună cu părerea sa că nu va fi susținut de USL la prezidențialele din acest an, sunt cauzele reale ale ruperii USL.

Viziunea mea, pentru perioada imediat următoare, este aceea că PNL se va retrage de la guvernare, posibil cu implicații majore în evoluția acestui partid, urmând ca săptămâna viitoare Victor Ponta să prezinte în plenul Parlamentului noul Guvern despre care nu am emoții că nu va fi învestit", scrie președintele PC pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel