Viorica Dăncilă, vizită în Ferentari, la două obiective sociale. Video live

DCNews Team / 27 oct 2019 / 09:42 Salveaza PDF Comentarii
Baia și spălătoria publică din cartierul Ferentari au devenit funcționale
Baia și spălătoria publică din cartierul Ferentari au devenit funcționale

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, merge duminică, 27 octombrie, în cartierul bucureștean Ferentari. Puteți urmări trasmisia evenimentului, live, pe platformele site-ului DCNews.ro, de la ora 16.

Premierul Dăncilă va vizita două obiective sociale construite de primăria Sectorului 5, în cadrul unui plan mai amplu de regenerare urbană adresat celui mai sărac cartier din Capitală.

Inaugurate în luna mai a acestui an, în cadrul Programului "Viața curată", de către primarul Daniel Florea, baia publică și spălătoria socială din Piața Ferentari contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai în comunitățile defavorizate din zonă. De asemenea, previn discriminării copiilor în școli și grădinițe, pe motiv de igienă precară, și sprijină femeile din comunitățile sărace, cărora, cel mai adesea, le revine rolul de a se îngriji de hainele membrilor de familie.

La baia publică apelează un număr de circa 4500 de persoane pe lună, iar serviciile spălătoriei sunt utilizate de circa 2000 de persoane, care nu au apă curentă în locuință și pot beneficia de un tarif social, accesibil și celor cu venituri reduse.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24