Viorica Dăncilă, record în politica românească. A vorbit 145 de minute şi a răspuns la 250 de întrebări

Viorica Dăncilă FOTO DCNEWS
Viorica Dăncilă FOTO DCNEWS

Viorica Dăncilă a stabilit un nou record în politica românească. Candidatul PSD la prezidenţiale a vorbit 145 de minute la întâlnirea cu jurnaliştii din această seară şi a răspuns la 250 de întrebări adresate de 50 de jurnalişti. 

Impresionant a fost şi faptul că fostul premier a răspuns întrebărilor jurnaliştilor stând în picioare, fără să ia nicio pauză. În paralel, preşedintele Klaus Iohannis a stat doar aşezat pe durata dezbaterii cu jurnaliştii de la Biblioteca Centrală Universitară şi a cerut şi o pauză după o oră de discuţii. 

"Vreau să devină un obicei", a declarat Viorica Dăncilă la finalul conferinței care a început la ora 18:00 și s-a terminat după ora 20:25.

Viorica Dăncilă le-a oferit, astfel, jurnaliştilor prezenţi (pentru care intrarea a fost liberă, pe baza legitimaţiei şi cărţii de identitate) un spectacol cu care nu s-au întâlnit prea des. Este binecunoscut faptul că cele mai multe conferinţe de presă durează câteva minute, iar dezbaterile electorale, atunci când ele există, doar în jur de două ore, cu pauze. 

Și evenimentul lui Klaus Iohannis a durat similar, cu precizarea că a stat pe scaun și a făcut și pauză, nefiind supus unui val uriaș de întrebări. 

Recordul la nivel european, cel puţin, rămâne însă al preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, care a ţinut o conferinţă de presă timp de peste 14 ore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel