Viorica Dăncilă - Jean-Claude Juncker, întâlnire pe Aeroportul Băneasa

Dăncilă
Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă îl așteaptă pe președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe Aeroportul Băneasa. 

UPDATE: Avionul lui Jean-Claude Juncker trebuia să decoleze la ora 13:30. Potrivit Realitatea TV, aeronava încă este blocată, la ora 14:00, pe aeroportul Băneasa. 

UPDATE: Iată comunicatul Guvernului despre această întâlnire: 

”Prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, aflat în vizită în România pentru a participa la Summit-ul Inițiativei celor trei mări. Cei doi oficiali au avut o discuție cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei Președinții române a Consiliului Uniunii Europene. Șeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetățeni și asigurarea unității și coeziunii între statele membre.”

După întâlnirea ratată de luni după-amiază, premierul Viorica Dăncilă se întâlnește, tot pe aeroport, cu oficialul european Jean-Claude Juncker. 

Avionul președintelui Comisiei Europene ar urma să decoleze la ora 13:00.

În acest context, premierul Viorica Dăncilă l-a așteptat pe Jean-Claude Juncker pe Aeroportul Băneasa de la or 12:30. Întâlnirea are loc în Salonul Mic de pe aeroport. 

Întâlnirea este una neoficială, nu se află pe agenda publică a premierului, dar este generată de situația de luni seară, când cei doi politicieni nu au reușit să se întâlnească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel