Violeta Alexandru, noi EXPLICAȚII privind plata pensiilor și a salariilor. Ce se întâmplă cu recalculările?

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Violeta Alexandru a făcut un nou anunț cu privire la pensiile românilor, dar și cu privire la dosarele care sunt în proces de recalculare. 

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a dat asigurări în direct la România TV că procesul de recalculare a pensiilor nu se oprește. Cu toate acestea, activitatea cea mai ”concentrată” este la ANOFM. 

"O parte dintre colegii mei sunt concentrați pe altă zonă, mă refer aici la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă cu care am avut o discuție prin videoconferință în toate județele pentru că această instituție este în această perioadă în prima linie pentru a putea face prompt plățile pentru șomajul tehnic și zile de concediu, dar pe cealaltă parte angajații de la Casele de Pensii nu au niciun motiv să întârzie activitatea. S-au luat niște măsuri privind limitarea directă a contactului cu pensionarii, dar asta nu înseamnă că nu se lucrează în birourile Casei de Pensii. Am cerut președintelui să urmărească cu strictețe situația ca să nu existe întârzieri", a susținut Violeta Alexandru.

Ce se întâmplă cu pensiile și salariile românilor 

În cadrul intervenției televizate ministrul Violeta Alexandru a precizat că românii nu vor avea probleme cu plata salariilor sau a pensiilor. 

”Nu am niciun element care să inducă îngrijorare în rândul populației cu privire la plata pensiilor. Am verificat chiar de curând situația. Sunt banii prevăzuți în buget pentru plata pensiilor, urmărim cu strictețe ca ele să fie livrate în calendarul cunoscut, atât pentru plata în numerar cât și pentru plata prin card. La fel și pentru salarii”, a mai precizat ministrul Muncii. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel