Violeta Alexandru spune că a fost "săpată" din interior. Mesaj după miezul nopții: "Ludovic Orban a primit mesaje despre mine"

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Violeta Alexandru, cea care, din câte se pare, nu va mai continua la Ministerul Muncii, a transmis un mesaj după miezul nopții. Ministrul sugerează că ar fi fost "săpată" din interior, Ludovic Orban primind o mulțime de mesaje despre modul în care a ales să conducă Ministerul. 

"Nu am fost/nu sunt (nu știu cum să mă exprim ca să nu se interpreteze) un ministru comod pentru cei care trag de timp, pentru cei care nu vor să (se) deranjeze, pentru cei obișnuiți cu învârtelile pentru că sunt slabi. Nici pentru cei care ascund problemele și nu își asumă nimic.Cei care s-au îndoit că ar putea mai mult și mai bine au avut, în acest an greu, satisfacția confirmării faptului că sunt buni. Vorbesc rezultatele pentru ei. Tocmai ce am terminat de parcurs evaluările tuturor instituțiilor din coordonarea Ministerului Muncii. Celor care au arătat că #sepoate, le spun: e timpul vostru. Voi nu aveți de ce să vă îngrijorați când se vor lua decizii despre eficientizarea sistemului public. Ar trebui să sprijiniți. La mine s-a încheiat o săptămână de muncă. Pentru mine fiecare leu din salariu, cu atât mai mult cu cât este din bani publici, trebuie să fie muncit. Poți să muncești de oriunde dacă înțelegi și vrei să adresezi problemele oamenilor și dacă n-ai frică că vei deranja. Așa cum arată lucrurile la noi, când nu deranjezi înseamnă că, de fapt, nu îmbunătățești nimic. Am ales să deranjez și sincer, nu am de gând să mă schimb. Din respect pentru toți oamenii corecți. Ludovic Orban primea, știu, tot felul de mesaje despre felul meu de a manageria Ministerul Muncii și nu mi-a spus niciodată nimic, nu mi-a cerut să schimb ceva din abordarea mea. Contează! Cea mai mare povară pentru mine: să fiu într-o funcție/situație în care să nu fac nimic, să nu pot, din motive obiective, să fac mai nimic din ce știu că se poate. Așa sunt “construită”. Fixez indicatorii de performanță și nu renunț până nu îi ating. Cei care mă cunosc știu acest lucru. Cel mai important este că, la 45 de ani, în primul rând eu știu bine acest lucru.Vrei să muncești și ești performant? Poți face treabă de oriunde. De oriunde," este mesajul Violetei Alexandru.

Reamintim că deși Ministerul Muncii a rămas la PNL în urma negocierilor din noua coaliție de guvernare, cel mai probabil Violeta Alexandru nu va mai continua la conducere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel