Violeta Alexandru, ANUNȚ despre majorarea PENSIILOR. Ce face PNL

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a făcut un nou anunț cu privire la majorarea pensiilor din luna septembrie. 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat sâmbătă că PNL este determinat să găsească resursele necesare pentru creşterea pensiilor şi a alocaţiilor, scrie Agerpres. 

"PNL este determinat să găsească resurse pentru creşterea pensiilor şi a alocaţiilor, altminteri ştiţi că alocaţiile au fost crescute în ultimii ani ca urmare a iniţiativei PNL. PSD este populist. Vorbeşte despre ce şi-ar dori. PNL chiar a făcut. Toate creşterile de alocaţii, în ultimii ani, au fost făcute ca urmare a iniţiativelor PNL. (...) Avem nevoie de cifrele Ministerului Finanţelor pentru a fi responsabili cu privire la ce se întâmplă cu pensiile", a afirmat, într-o conferinţă de presă, liderul liberalilor bucureşteni.

Analiza încasărilor la buget 



Potrivit Violetei Alexandru, Ministerul Finanţelor va prezenta în scurtă vreme "o primă diagnoză a încasărilor la buget".

"MFP trebuie să ne spună care este situaţia în acest moment. În baza acestei evaluări, vom face o discuţie argumentată. (...) Cu siguranţă ele vor creşte. Premierul a făcut aceste declaraţii. Cu siguranţă avem datoria să fim responsabili nu numai cu privire la acest an, ci şi la anul viitor", a susţinut ministrul Muncii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel