Violențe între suporteri în Brazilia. Un mort și mai mulți răniți

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite duminică, în cursul unei confruntări între suporterii echipelor braziliene de fotbal FC Santos şi Corinthians.

Confruntarea dintre cele două tabere a avut loc într-o localitate din apropierea metropolei Sao Paulo. O persoană a murit, patru au fost rănite, iar poliţia a arestat 21 de persoane.

Incidentele au izbucnit în oraşul Itaquaquecetuba, aflat la aproximativ 50 minute de Sao Paulo, în momentul în care un autobuz plin cu suporterii lui Santos a fost surprins de mai multe vehicule care transportau simpatizanţi ai rivalei Corinthians.

Autobuzul se îndrepta către o întâlnire a fanilor lui Santos, înaintea derby-ului programat în cursul serii de duminică pe stadionul Pacaembu din Sao Paulo, împotriva lui Corinthians (scor 1-1).

21 de suporteri reținuți, dintre care doi minori


Un bărbat în vârstă de 31 ani, care a fost rănit grav în urma loviturilor primite, a fost transportat la spitalul din Santa Marcelina, unde a încetat din viaţă.

Patru persoane au fost, de asemenea, rănite, trei vehicule au fost avariate, iar o motocicletă a fost incendiată.

În urma incidentelor au fost reţinute de 21 de fani ai lui Santos, între care şi doi minori, acuzaţi de lovirea bărbatului care a murit, precum şi de provocarea de daune materiale la mai multe vehicule.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel