Violențe în SUA. Theresa May: Nu putem pune semn de egalitate

Premierul britanic Theresa May a apreciat miercuri că nu poate fi pus semnul de egalitate între fasciști și opozanții acestora.

Donald Trump, a afirmat că responsabili pentru violențele produse sâmbătă la Charlottesville, în statul Virginia, sunt atât protestatarii care au participat la un marș al extremei drepte cât și cei care au organizat o contramanifestație, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

'Nu văd nicio similitudine între cei care promovează opinii fasciste și cei care li se opun. Cred că este important pentru toți cei în poziții de răspundere să condamne opiniile de extremă dreaptă', a apreciat premierul britanic.

Trump a amplificat tensiunile după un marș al albilor naționaliști la Charlottesville, în statul american Virginia, insistând asupra faptului că vina aparține atât acestor protestatari cât și contramanifestanților. El și-a atras critici din partea unor responsabili republicani și laude din partea naționaliștilor albi.

O femeie și-a pierdut viața și 19 oameni au fost răniți la un marș al naționaliștilor albi care a avut loc sâmbătă la Charlottesville, după ce un tânăr neonazist a intrat intenționat cu mașina într-un grup de contramanifestanți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel