Violatoarea Luminița, pe prima pagină în The Sun

Cazul femeii acuzată de violul și sechestrarea unui taximetrist din Tulcea a ajuns pe prima pagină a variantei electronice a cotidianului The Sun.

Jurnaliștii tabloidului britanic o asociază pe Luminiţa Perijoc cu Angelina Jolie, notând asemănarea fizică a celor două femei.

Taximetristul Nicolae Stan, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost obligat sub amenințarea cuțitului de către Luminița Perijoc de 30 de ani să întrețină relații sexuale cu ea, după care, în momentul în care victima a încercat să fugă din locuința unde fusese sechestrat, violatoarea l-ar fi lovit de două ori cu un cuțit de bucătărie.

Totul pentru că femeia, ameţită de alcool, l-a asemănat pe taximetristul căsătorit și cu trei copii cu bărbatul visurilor ei pe care-l căuta de mai multă vreme pe internet, respectiv cu actorul american Vin Diesel.

În prezent, victima se află internată la spital, în aceeași instituție spitalicească în care Luminiţa se află la secția de psihiatrie, ea declarând că nu-și aduce aminte nimic din cele întâmplate.

Violatoarea din Tulcea”, nu numai că apare pe prima pagină în The Sun, dar are și sute de susținîtori pe site-ul de socializare Facebook.

Grupul este intitulat "Free the nightmare taxi woman", adică eliberați-o pe femeia care este coşmarul taximetriştilor.

”Acesta este un grup menit sa repare nedreptatea facuta doritoarei Luminita, care, intr-un moment de ratacire, a incercat sa bosoleasca un pagan taximetrist. Cerem pe aceasta cale justitiei eliberarea sa imediata si angajarea in frumoasa bransa in care activeaza atatea romance de succes: Alexia Mell, Sofia Gucci, Sandra Romain, Lucy Belle, Cheri Manescu, Ionella Dantes, Sophia Santi, Alexandra Moore, Pamela Sandersin, Angelika Black, Joanna Romain Tot pe aceasta cale cerem angajarea victimei la directia de finante publice Tulcea, intre atatea frigide si impotenti! Free Luminita! ACEST GRUP ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE!!! Poate sunt unii care uita ca rolul unui site de socializare este si acela de a destinde oamenii. Aceia sunt oamenii care sunt in stare sa refuze un viol! Rusine! Rusine omului care a denigrat o onorabila meserie!”, scrie pe pagina respectivă.

Grupul de susținere înregistrează deja 823 de membri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel