EXCLUSIV  Vine momentul pentru o ZODIE. Jupiter în Pești, impact decisiv: Ai timp până în iulie

foto ilustrativ pixabay/ schimbare pentru Fecioare, aducă de Jupiter în Pești
foto ilustrativ pixabay/ schimbare pentru Fecioare, aducă de Jupiter în Pești

Jupiter în Pești vine cu schimbări în relație pentru o zodie. E momentul unei decizii marcante pentru viață! 

”Fecioarele! Jupiter intră în casa a șaptea. Ai tot muncit cu Jupiter în casa a șasea, iar acum, când intră în casa a șaptea, vine momentul în care să iei o decizie. Te gândești: mă mărit/însor sau divorțez? Până în iulie ai timp să te gândești. Jupiter vine și zice: ce vrei să faci cu viața ta? (...) Jupiter vine cu speranța și te ajută să te gândești să treci la o nouă etapă relațională, să mai corectezi, să mai vindeci, dacă se mai poate, dar te ajută să și divorțezi. Ca să ieșiți dintr-o relație, s-ar putea să cunoașteți pe altcineva, să apară persoane care să vă scoată dintr-o relație care nu funcționează” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cei cu ascendent în Fecioară. 

Vezi mai mult în video: 

”Jupiter este o planetă mare, imensă, cel care înflorește, aduce oportunități, aduce speranță, aduce credință. E cel care ne dă un suflu că "hai că trecem peste asta". E marele benefic! Are și momente în care nu e cel mai bun, mai este și păcălici din când în când, dar vreau să vorbim de faptul că Jupiter ne dă speranță, e Zeus, e cel care amplifică, crește, e generos, îți oferă, te ajută, e cu expansiunea, e cu tot ce înseamnă "crede în tine și vei reuși", studiază, descoperă-te, dezvoltă-te.

Semnul Peștilor este vindecare, o vindecare în urma unor suferințe, în urma unui abandon, în urma unor probleme de sănătate și energia Peștilor, mai ales în vremurile pe care le trăim, asta ar trebui să ne aducă. E adevărat că ne aduce și mult haos, multă ceață, știri false, tendințe de tulburări de personalitate, dar acum, aici, avem nevoie de Jupiter în Pești. Avem nevoie chiar și pentru o scurtă perioadă.

Cu Jupiter în Pești vom fi mai sensibili, mai vulnerabili, vom fi mai empatici și ne vom da seama că oamenii au nevoie de suport, au nevoie de ajutor.

Când vorbim de Pești, avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui sfârșit. Casa unei închideri de ciclu, are legătură cu tot ceea ce înseamnă spitale, azil, instituții de boli mentale, instituții în care oamenii se vindecă după războaie, după lupte, după hazard. Când Jupiter intră în Pești în această zonă, înseamnă că vine cu o soluție de vindecare” a spus astrologul Daniela Simulescu despre Jupiter în Pești. 

Vezi și: EXCLUSIV  15 mai, primele măsuri de RELAXARE. Se CONFIRMĂ spusele astrologului DC NEWS. Cum a PREZIS marea VINDECARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel