Victor Ponta: Sunt proşti cei care le-au spus "pomeni electorale" măsurilor sociale din 2014

[] []

18 feb 2015 / 14:20
Salveaza PDF Comentarii

Premierul Ponta a declarat că în 2014 au fost luate multe măsuri de "dreptate socială", iar cei care le-au numit "pomeni electorale" sunt "proşti că le-au spus aşa", arătându-se convins că noul Cod Fiscal şi Cod de Procedură Fiscală vor fi adoptate inclusiv de cei care îşi doresc să fie la guvernare.

Premierul Ponta a făcut aceste consideraţii, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, cu prilejul prezentării de către ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, a proiectelor de lege privind Codul Fiscal şi Codul de Procedură Fiscală, scrie Mediafax.

CITEȘTE ȘI: NOUL COD FISCAL: TVA standard scade la 20%, iar pentru alimente - la 9%, de la 1 ianuarie 2016

"2014 a fost anul în care am luat multe măsuri de dreptate socială, că le-au spus alţii "pomeni electorale", sunt proşti că le-au spus aşa! Sunt, pur şi simplu, lucruri necesare. Pensiiile, alocaţiile, indemnizaţiile nu sunt pomeni, ci sunt lucururi de dreptate socială, de care oamenii în această ţară au nevoie", a declarat Ponta.

CITEȘTE ȘI: NOUL COD FISCAL: TVA standard scade la 20%, iar pentru alimente - la 9%, de la 1 ianuarie 2016

El a adăugat că 2015 reprezintă al patrulea an consecutiv creştere economică peste media UE, iar România poate să introducă măsurile anunţate în noul Cod Fiscal şi poate să aibă un plan pe termen lung pentru priam dată dup foarte mulţi ani.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26