Victor Ponta nu spune pe cine va sprijini la conducerea PSD

"Când se va trage linie, va fi una dintre cele mai bune perioade de guvernare ale țării, iar eu vrea să duc la bun sfârșit un mandat, în care oamenii la final să spună da, pe vremea guvernului PSD, UNPR, ALDE, pe vremea Guvernului Ponta, nu doar că nu ne-a tăiat nimeni niciun leu, ci a adăugat, care este perioada în care ne-am relansat economic, este perioada în care s-au plătit ceea ce a tăiat vechiul guvern în 2010-2011, este perioada în care România a pus bazele dezvoltării economice și sociale extrem de importante", a declarat premierul Victor Ponta la intrarea la CEX.

Citește și: Rovana Plumb, înainte de CEX-ul PSD: Cine va avea de câștigat

"Dincolo de asta, evident că activitatea Guvernului va continua cu sprijinul PSD, UNPR, ALDE și evident că, după votul de astăzi, cine va fi președinte, doamna Plumb, domnul Dragnea, trebuie să se concentreze pe partea de activitate politică a partidului. Eu îi asigur că îi voi sprijini cu toate forțele în activitatea guvernamentală".

Victor Ponta s-a ferit să anunțe pe cine va sprijini în CEX. "Eu voi sprijini conducerea PSD, pentru că toată lumea, și Rovana, și Liviu, și toți ceilalți m-au sprijinit cât am fost lider al PSD. Doar nu vă închipuiți acum că eu, care am decis să mă retrag n-o să-l sprijin pe cel sau pe cea care va fi lider", a mai adăugat Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel