Victor Ponta, nouă candidatură șefie PSD: Întotdeauna voi răspunde după ce le răspund colegilor mei

Premierul Victor Ponta, invitat marți seară la emisiunea "Ora de vârf" de la România TV, a fost întrebat dacă mai candidează la șefia PSD.

Întrebat marți seară la România TV dacă mai candidează la șefia PSD, premierul Victor Ponta a precizat: "Avem în 20-21 martie Consiliul Național al PSD. Nu se candidează pentru funcția de președinte al partidului, ci pentru cel de președinte al Consiliului Național la care sigur nu candidez.

Eu vreau să-mi prezint un bilanț, până la urmă, al celor cinci ani de când am fost lider al partidului, cu bune și cu rele, că au fost lucruri bune și lucruri rele. Vreau să stabilim împreună în ce direcție mergem pentru 2016-2019, să stabilim niște criterii de integritate care să ne apere în viitor de ideea cu «Da, domnule, guvernați voi foarte bine, dar toți aveți dosare și degeaba ați guvernat bine că, uite, aveți dosare». Să punem niște lucruri: ești acuzat de ceva, lași pe altcineva să ocupe funcția respectivă, și să stabilim în ce formulă putem câștiga în 2016. Sunt convins că am guvernat de 100 de ori mai bine decât guvernul PDL - PNL, că sunt tot cam aceeiași acum - și că, în mod normal, guvernând în felul acesta, la anul putem să câștigăm din nou alegerile și oamenii să ne voteze în special pe noi, pentru a conduce în continuare treburile țării".

Moderatoare emisiunii, Ionela Năstase, a revenit ulterior cu întrebarea: "Candidați sau nu?"

"Întotdeauna vă voi răspunde după ce le răspund colegilor mei", i-a replicat premierul Ponta.

Biroul Permanent Național al PSD a confirmat luni că în 20-21 martie va avea loc reuniunea Consiliului Național, pe ordinea de zi fiind în principal noul program politic al partidului, modificarea statutului și alegerea unui nou președinte al forului de conducere.

Principalele condiții pentru depunerea candidaturii la șefia CN sunt trei ani vechime și susținerea a cinci organizații, ultimul care a deținut această funcție fiind Adrian Năstase.

Victor Ponta: Teama noastră nu e că vin liberalii, ci că vin PDL-iștii înapoi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel