Darius Vâlcov, pion important în relația Ponta-Băsescu-DOVADA FOTO

Senatorul PSD, Darius Vâlcov, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru Buget. Fost primar PDL, Darius Vâlcov este soțul Laviniei Șandru și finul lui Cozmin Gușă. 

VEZI ȘI: Dana Grecu, ȘOCATĂ de Radu Tudor. Ce s-a întâmplat

Traian Băsescu s-a bucurat de susținerea lui Darius Vâlcov pe vremea când acesta din urmă era primar al municipiului Slatina. O dovedesc mai multe articole publicate în presa vremii.

"În 2009, Darius Bogdan Vâlcov, primar al Municipiului Slatina, scria alb pe portocaliu, pe banner-ul de pe casa de Cultură a Tineretului, ,,Eu votez Traian Băsescu!" Cerea, prin acelaşi mesaj, tuturor slătinenilor să-l voteze pe preşedintele Băsescu, pentru că doar Traian Băsescu înseamnă dezvoltarea oraşului nostru. Îi aparţin cuvintele, le-a asumat public primarul, i-au ascultat sfatul atunci alegătorii şi astăzi Traian Băsescu este preşedinte, trecut deja prin două încercări de suspendare! Slatina s-a dezvoltat, atât cât a fost capabilă admninistraţia pentru că de la Băsescu a curs miere... Azi, în 2012, Darius Bogdan Vâlcov, acelaşi primar al Slatinei, scrie din nou, însă roşu pe alb, pe acelaşi banner, la fel de mare, de pe aceeaşi Casă de Cultură a Tineretului, că 2012 este anul victoriei USL. Au trecut doar 3 ani, dar nu mai e PDL, nici Traian Băsescu, acum este Victor Ponta, este USL, noul partid la care s-a covertit Darius Vâlcov. Nici mesajul nu mai este acealşi. De PDL s-a folosit, apoi l-a aruncat la coş. Acum la rând este USL-ul pe care-l slăveşte în discursul său electoral.", scria ConcretinOlt în 2012.

"Votez pentru a păstra la Cotroceni un om pe picioarele sale, un om care nu este controlat, un om care poate să facă o adevărată reformă în statul românesc. Nu votez pentru cei care sunt conduşi de către alţii şi care, de fapt, sunt păpuşi arătate în faţa românilor", a spus Darius Vâlcov, referindu-se la Traian Băsescu, scrie Ziaristul de Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel