EXCLUSIV  Victor Ciutacu, experiment de ziua lui: Am luat ieftinăciune

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu, invitat la interviurile DCNews Live, a vorbit despre experiența petrecută în Florența, de ziua lui. Prezentatorul România TV a preferat să meargă patru zile în Italia în loc să își petreacă aniversarea alături de prieteni. 

Decât să stau acasă și să dau un șpriț cu 50 de oameni minim invitați și să mă întorc acasă și obosit și nemâncat, mai bine banii i-am cheltuit stând patru zile la Florența. Nu văzusem Florența, auzisem lucruri frumoase, experimentul acesta l-am făcut și anul trecut de ziua mea, când am plecat la Roma. Ne-am luat bilete din timp. Am luat ieftinăciune, l-am luat prin ianuarie, februarie și ulterior l-am pus pe prietenul nostru care are o agenție de turism să ne caute și nouă un hotel decent în zona de interes.

Nu m-am dus să stau la coadă la galerii, le-am văzut pe afară, dar să stai 12 ore la galerii. La intrarea normală stai câte 5-6 ore, iar la turul privat cam o ora jumătate. E coadă și la intratul prin față., a declarat Victor Ciutacu la DCNews Live. 

 Vezi răspunsul AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel