Victor Ciutacu: Este o lovitură pentru Traian Băsescu

Condamnarea lui Mircea Băsescu la patru ani cu executare este o lovitură pentru fostul președinte Traian Băsescu, a declarat Victor Ciutacu, prin telefon, la România TV. 


"Dl Mircea Băsescu poate să ia partea bună la condamnarea asta, dat fiind faptul că nu mai are mult de executat din pedeapsă, având în vedere că are peste 60 de ani și că a executat o parte din pedeapsă cu arestul preventive și arestul la domiciliu. Nu are ce să facă, trebuie să se ducă. Capul face, capul trage. Nu l-a pus nimeni să se înhăiteze cu neamul lui Bercea Mondial. (...) 

Citește și: Traian Băsescu, primul mesaj după ce fratele său a fost condamnat

Este o poveste încurcată și o lovitură pentru Traian Băsescu. Fratele președintelui României a fost condamnat pentru o faptă făcută în timpul mandatului de președinte al respectivului politician. E o pată pentru reformatorul Justiției care s-a dorit și s-a autointitulat întotdeauna Traian Băsescu", a comentat Victor Ciutacu, care a comentat și în legătură cu prima reacție a fostului președinte după condamnarea fratelui său.

"Vreau să-l laud pe dl președinte Traian Băsescu. Pentru că, spre deosebre de dl Iohannis, președinte în exercițiu, dl Băsescu a spus că nu are nimic de comentat asupra unei sentințe definitive care îl privește și pe dânsul. Dl Iohannis a spus că îl nemulțumește hotărârea în cazul său și că o va ataca, cum a și făcut, pentru că nu are încrede în imparțialitatea completului de judecată. Cât e Băsescu de rău, nu a făcut așa ceva", a mai spus Ciutacu. 

Citește și: Mircea Băsescu, prima reacție după ce a fost condamnat

Mircea Băsescu a fost condamnat, joi, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel