Poliţia susţine că Vântu a renunţat la greva foamei

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, arestat pe data de 10 septembrie pentru favorizarea lui Nicolae Popa, a refuzat medicamentele şi nici nu a mai mâncat de la arestare, au relatat sâmbătă surse din cadrul arestului Direcţiei Cercetări Penale pentru Mediafax. Acestea spun că porţiile de hrană ale omului de afaceri se întorc neatinse.

De asemenea, potrivit surselor citate, Sorin Ovidiu Vântu nu îşi primeşte nici medicamentele pe care le ia regulat, având trei operaţii de by-pass şi urmând un alt tratament medical pentru poliomielită. Atunci când Vântu a solicitat să fie văzut de un medic, cererea sa a fost refuzată, spunându-i-se că nu este nevoie de acest lucru, relatează sursele citate.

Potrivit Agerpres, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu ar fi revenit asupra deciziei şi a declarat în scris că acceptă medicamentaţia şi alimentaţia, sâmbătă seară. "În momentul introducerii în arestul Poliţiei Capitalei, domnul Sorin Ovidiu Vîntu a declarat în scris că refuză medicamentaţia şi alimentaţia. Ca urmare a acestui fapt, potrivit procedurii prevăzute pentru astfel de situaţii, a fost informat imediat judecătorul delegat pentru arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Ulterior, după discuţiile purtate cu avocatul său, domnul Sorin Ovidiu Vîntu a revenit asupra deciziei de refuz, declarând în scris că acceptă medicamentaţia şi alimentaţia", se arată în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel