EXCLUSIV  „Viața…iubire și mister”, cartea în care Eugenia Petruse și-a povestit și experiențele plecării și adaptării în Spania/ VIDEO

Invitată în emisiunea De Ce Citim, dedicată autorilor români contemporani de peste hotare, scriitoarea Eugenia Mucea, secretar al Casei Române de Cultură Getafe, a vorbit despre experiențele sale de viață și adaptarea peste hotare. 

„Atunci când m-am dus să-mi iau viza pentru Spania, de la cei cu vizele, chiar am scris în prima mea carte care se numește „Viața…iubire și mister” (n. r. semnată Eugenia Petruse) era o mulțime de lume care stătea la rând, ca la medic. Ieșea unul, dădea pașaportul și banii și mi-am zis: „Uită-te ce afacere și-au încropit ăștia…o afacere în care nu trebuie să faci mare lucru. Nu trebuie să pleci dincolo ca să muncești și să te străduiești” . Am ajuns în Spania și am avut norocul să ajung în casa unei doamne care avea nevoie de cineva să o ajute. Prima dată când am ajuns singură într-o țară străină, impactul a fost fantastic în mod negativ. M-am simțit singură la început. Mi-au trebuit vreo doi ani să mă ridic, să mă împrietenesc cu bătrânica mea, să mă iubească, pentru că așa legătură puternică am avut încât atunci când a murit mi-a lăsat mie tot.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel