Vezi mesajul lui Andrei Năstase legat de referendum

andrei_nastase
andrei_nastase

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, a postat, duminică, pe contul său de Facebook un mesaj legat de referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu.

În opinia tânărului Andrei Năstase, referendumul reprezintă o ”răspântie”, o ”situație nesperată” de care românii ar trebui să profite.

"Ne aflăm la o răspântie! Vom avea, situaţie nesperată, un moment în care vom plânge din nou unul pe umărul celuilalt!”, scrie Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Considerând că cei care deplâng situația pot fi atât persoane care s-au prezentat la vot, cât și persoane care au preferat să stea acasă, Andrei Năstase susține că ”este de demnitatea celor care au votat” să pretindă celorlalți să-și prezinte cartea de identitate pentru a-și dovedi prezența la referendum, în caz contrar, aceștia nemeritând nici măcar ”compasiunea sorții”.

”Este de demnitatea celor care au votat, să ceară celor care deplâng situaţia alături de ei, să-şi prezinte buletinul cu ştampila "votat"! Nu o veţi avea, nu veţi mai merita nici măcar compasiunea sorţii! Nu vă trădaţi conştiinţa în favoarea românescului: "las-o mă, că merge așa!", scrie Andrei Năstase.

Fiul cel mare al familie Năstase, Andrei, împreună cu fratele său, Mihnea, însoțiți de mama lor Dana Năstase au votat duminică  la Liceul Jean Monnet din Capitală, unde s-a întâlnit cu fostul președinte al României, Ion Iliescu, precum și cu soția acestuia, Nina.

Deși soția lui Adrian Năstase nu a dorit să facă nicio declaraţie, ea i-a mărturisit fostului preşedinte al României că s-a prezentat la vot pentru că “a sperat să fie mai multă linişte dimineaţa”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel