Vezi cum îi urează belgienii bun-venit lui Gerard Depardieu în Nechin

Senesaelix
Senesaelix

Primarul orășelului Estaimpuis din Belgia, din care face parte și satul Nechin, unde de curând Gerard Depardieu și-a cumpărat o locuință, i-a mulțumit actorului francez, într-un mod insolit, pentru decizia de a se muta în zona lor.

Daniel Senesel, primarul localităţii Estaimpuis, s-a deghizat, într-un filmuleț postat pe Facebook de Anul Nou, în celebrul druid Asterix, pentru a-i face o primire specială actorului francez Gerard Depardieu, actorul care l-a jucat pe Obelix.

Chiar dacă Asterix din filmulețul belgian poartă o ținută asemănătoare cu cea a personajului din film, numele este altul, "Senesaelix", aluzie la numele edilului belgian, Daniel Senesel. În plus, toți membrii echipei primarului au participat la filmare și au intrat în rolul unor locuitori ai satului îndărătnic druid doar cu un singur scop, acela de a-i ura cât mai frumos bun-venit actorului Gerard Depardieu, memorabil în rolul lui Obelix.

Depardieu a decis să se mute în Belgia, după ce preşedintele socialist al Franţei, Francois Hollande, a anunţat că va impozita cu 75 la sută averile care depăşesc un milion de euro.

La începutul anului 2013, municipiul Estaimpuis este în cazul în care Gerard Depardieu a avut loc recent la salut actorul francez.Belgienii făcut-o cu umor.Primarul a devenit "Senesaelix", o copie a Asterix, și toți membrii echipei au devenit locuitori ai satului îndărătnic Daci.Druid, bard, toate au un rol de jucat și au un singur scop: de a pregăti mai bine sosirea alias Obelix Gerard Depardieu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel