Valiza Tel Drum. Ion Cristoiu: Povești pentru analfabeți. Rol în PSD, de ce a apărut înainte de CExN

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, la Antena 3, care despre valiza apărută în Teleorman, cu informații din Tel Drum. 

"Sunt trei valize. Prima, de la Rise Project, mă face să râd pentru că nu am auzit până acum în presă, nici în presa de provincie, de la Fălticeni, o poveste de acoperire cu publicarea unor documente, cu țăranul care a găsit pe câmp hard-disk-ul. Ori cei de la Rise Project nu mai au inspirație, ori au vrut să scoată limba la noi și să arate că suntem proști, ori au vrut serviciile, prin intermediul lor, să arate că puțin le pasă de ceea ce se numește acoperire. Adică nu am înțeles... chiar dacă sunt documente date de pesediști, de servicii, nu sunt ale lor, nu avea cum să le găsească țăranul. Interesant, senzațional este chestia asta unică postdecembristă pe care o aud, povestea cu valiza găsită pe câmp de un țăran care găseștșe hard-disk-ul și este specialist în IT. Sigur, e interesant de analizat că, mediatic, este același scenariu care a fost în legătură cu șacoșa lui Udrea, mai țineți minte? Acestea sunt povești vizuale pentru analfabeți. La Udrea dacă spunea că a transferat prin cont și conturile...adică nu înțelegea nimeni nimic, adică nu înțelegea nea Gigel de la sculărie. Dar sacoșa, ca e materială, sacoșă au toți și nea Gigel ale și zice "Bă, cum au dus banii în sacoșă?". Așa și dincoace, vedeți e o valiză, nu trebuia găsit într-o vliză că am înțeles că era un hard-disk, putea fi găsit într-o poșetă. Dar valiză, fiecare cetățean, inclusiv analfabeții României au avut de-a face cu valize și de aici imaginea asta de valiză. Eu nu cred că vor fi documente care să îl vâre pe Dragnea în pușcărie, ori în cazul lui Liviu Dragnea, toate acestea, valize, poveștile, clieșeele domnului Orban cu gogoși nu au nicio valoare", a declarat Cristoiu la Antena 3.

"Sunt niște neghiobi cu toții"

Referitor la motivul pentru care valiza a apărut tocmai acum, Ion Cristoiu consideră că are legătură un mesaj transmis nehotărâților din jurul lui Liviu Dragnea. "Părerea mea este că valiza a apărut înaintea acestui Comitet Executiv pentru a arăta nehotărâților care mai erau pe lângă Dragnea, că vedeți că va urma nucleara. Așa se explică de ce a fost înainte de asta, așa se explică de ce se anunță dezvăluiri extraordinare. Face parte din bătălia din interiorul PSD, este o bătălie în care puciștii sunt sprijiniți(...) Sunt niște neghiobi cu toții pentru că nu își dau seama că debarcarea lui Dragnea înseamnă plecarea PSD-ului de la putere. Un om lucid își dă sema că adversarii care îi încântă pe puciști și le promite și le face consideră debarcarea lui Dragnea ca o etapă a debarcării Guvernului PSD. Este greu de imaginat că o plecare a lui Dragnea, a liderului care ține totul în mână, ar putea să mai păstreze PSD-ul la guvernare", a declarat Cristoiu.

"Un gust prost pentru comedii" 

Jurnalistul a comentat și gestul cu valizele pe care l-a făcut astăzi Liviu Dragnea. "Dacă ați observat, există la ora actuală, în lumea politică, un gust prost pentru comedii din astea.(...) De fapt, cei care au inaugurat spectacolul acesta de iarmaroc au fost cei de la USR. Apoi a venit domnul Tomac și a făcut din partidului lui Băsescu partidul lui Puf Puf când venise acolo la tribună și făcea o pufăială. Astăzi, a venit valiza domnului Dragnea. Despre problema preluării unei organizații naziste, Grupul Etnic German este singura organizație nazistă din perioada războiului, declarată nazistă prin Convenția de Armistițiu. Faptul că bunurile acestei organizații naziste au fost preluate de Forumul Democrat German condus de Klaus Iohannis, care prin statut s-a revendicat și ca un continautor al acestor organizații naziste, este un scandal care nu poate fi prezentat sub forma prostiei cu valiza", a mai declarat Ion Cristoiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel