Vâlcov, sub control judiciar. Pleşoianu: EŞEC lamentabil. M-am săturat...

Pleșoianu Liviu
Pleșoianu Liviu

Liviu Pleşoianu (PSD) a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce Darius Vâlcov, fostul consilier al premierului Dăncilă, a fost pus sub control judiciar. 

"Faptul că Vâlcov e sub control judiciar, în vreme ce semnatarii protocoalelor sunt bine-mersi, arată EȘECUL lamentabil al așa-zisei lupte împotriva abuzurilor! M-am săturat de discursuri care NU prind niciodată viață în corpul legii! Vâlcov e pus sub control judiciar pentru că a publicat un protocol secret care nu numai că nu ar fi trebuit să fie secret, dar nu ar fi trebuit din start să existe. Între timp, Președintele Senatului ține în plen un nou discurs legendar împotriva abuzurilor. ...Abuzuri care, dacă ar fi existat determinare parlamentară și guvernamentală, nu ar mai fi trebuit să existe în acest moment! Punct.

Dacă după 15 ani de falsă luptă împotriva corupției urmează 15 ani de falsă luptă împotriva abuzurilor, atunci chiar se va alege praful de țara asta!", a scris Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook. 

Procurorii DIICOT au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe Darius Vâlcov pentru divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională, după ce a publicat pe Facebook protocolul secret SRI-PÎCCJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel