Vâlcov: România, supusă unui jaf inimaginabil

Bianca Ştefan / 24 aug 2018 / 22:10 Salveaza PDF Comentarii
Darius Vâlcov
Descriere foto: Darius Vâlcov

Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, susține că a avut acces la informaţii care arată că "jaful la care a fost supusă România este inimaginabil". 

"De şase luni de zile sunt consilierul doamnei prim-ministru pe probleme economice şi din această poziţie am acces la foarte multe informaţii, iar ceea ce am descoperit în aceste şase luni de zile, o parte o bănuiam, dar a depăşit cu mult aşteptările şi ceea ce credeam eu. Jaful la care a fost supusă România este inimaginabil şi aceste lucruri ar trebui să fie primele pe care să le comentăm şi să închidem toate aceste robinete. Pentru că o jumătate din jaful care continuă sau a continuat în diferite forme în România, dacă ar fi oprit, România ar duce-o mult mai bine", a declarat Vâlcov la B1 TV. 

În opinia sa, stoparea acestor pierderi şi garantarea respectării drepturilor omului trebuie să fie prioritare în România. 

"Pentru că până la urmă asta ne dorim ca şi coaliţie şi până la urmă binele românilor şi respectarea drepturilor omului în România trebuie să fie prioritare pentru oricine. Sper ca toată lumea să audă ce avem noi de spus", a afirmat Vâlcov.

Vezi și: De ce a închis Dăncilă țara. Vâlcov: "Eu am sfătuit!". Explicația


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27