Urmărește emisiunea live


Vâlcov, condamnat. Nelu Barbu, întrebat de poziţia premierului

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a spus, joi, că nu este mandatat să ofere vreun comentariu în ceea ce priveşte situaţia consilierului de stat Darius Vâlcov.

'Nu sunt mandatat să ofer niciun fel de comentariu în privinţa acestui subiect. Dacă Guvernul României va avea ceva de spus, cu siguranţă o va face şi vă anunţăm', a declarat Nelu Barbu, întrebat de jurnalişti dacă are vreun mesaj din partea premierului Viorica Dăncilă referitor la situaţia consilierului de stat Darius Vâlcov.

De asemenea, întrebat dacă are cunoştinţă despre faptul că Vâlcov şi-ar fi manifestat intenţia de a demisiona din funcţie sau dacă premierul şi-a manifestat intenţia de a-l demite, purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus: 'Nu am niciun comentariu pe acest subiect, nu cunosc, nu ştiu, nu'.

Darius Vâlcov a fost numit consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată pe 30 ianuarie în Monitorul Oficial.

Condamnare

Joi, Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina şi ministru al Finanţelor, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la opt ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Decizia nu este definitivă.  

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel