Extremiștii acuză FRAUDĂ electorală. Cer anularea voturilor

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, cere organismelor internaționale anularea votului pentru europarlamentarele din România. 

El consideră că PRM a fost furat în condițiile în care, în an de criză, partidele naționaliste au crescut la nivelul Parlamentului European. 

"Este o zi neagră pentru Europa. PRM nu este singurul partid care reclamă uriaşa fraudă electorală (..). În această situaţie de o gravitate excepţională, care aruncă în aer fragila construcţie a Europei Unite, PRM solicită: sigilarea de către DNA a tuturor sacilor cu buletine de vot şi analizarea lor, pedepsirea celor care se fac vinovaţi de această fraudă inimaginabilă, făcută cu ştiinţă şi pregătită din vreme şi roagă organismele internaţionale ca, în virtutea tuturor probelor şi evidenţelor existente şi care se vor recolta în zilele următoare, să anuleze rezultatele scandaloase ale acestei mascarade electorale', a declarat Corneliu Vadim Tudor, pentru Agerpres, după exit-poll-uri.

Corneliu Vadim Tudor a precizat că "peste tot în Europa în acest an de criză partidele naţionaliste au crescut, numai PRM este furat şi creditat cu procente între 2 şi 4%".

VEZI și: Planul B, dreapta se pregătește să conteste rezultatele. PSD, acuzat de fraudă electorală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel