Urmărește emisiunea live


V. Alexandru: Eșec găsit la Muncă. Solomon: Vă fac atentă să nu aberați

Violeta Alexandru a vorbit în cadrul audierilor din comisia de Muncă despre problemele grave pe care le-a găsit în Ministerul Muncii. 

Audiată în comisia de Muncă pentru un nou mandat ca ministru al Muncii, Violeta Alexandru a vorbit despre arhivele de la Casele de Pensii. Problema semnalată l-a amuzat pe președintele comisiei, Adrian Solomon.  

Violeta Alexandru: Am scos la lumină o problemă care arată la Ministerul Muncii ce eșec am găsit. Arhivele oamenilor care au muncit în această țară sunt într-o serioasă problemă... Mie nu îmi vine să râd domnule președinte. Arhivele cu cărțile de muncă sunt într-o serioasă problemă. 

Președintele comisiei de Muncă, Adrian Solomon: Cărțile de muncă ar trebui să fie acasă la oameni, nu în arhive. M-ați făcut atent și voiam să vă fac și eu atentă să nu aberați. 

Violeta Alexandru: Acelea care sunt în continuare în posesia instituților publice se află într-o stare improprie pentru a păstra calitatea informațiilor din interior. Am găsit un contract despre care știu și predecesorii mei cu un procent incomplet de cărți de muncă scanate. Scanate prost, date încărcate eronat și cheltuieli inutile, nejustificate în raport cu ce și-a propus proiectul respectiv. Instituțiile pe care le-am găsit, le-am găsit arogante și neimplicate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel