EXCLUSIV  USR, vot alături de PSD. Dan Cristian Popescu: ”Doctrinar, sunt partide de stânga”

Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2, sedință de Consiliu.
Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2, sedință de Consiliu.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a explicat într-un interviu la DCNews, cum sunt împărțite sarcinile în primărie și cum participă consilierii fiecărui partid la votul pentru hotărârile de Consiliu.

Popescu a explicat că el are dublă calitate, și legislativă, fiind ales consilier PNL, și executivă, fiind numit viceprimar, iar acest lucru îl obligă la o bună colaborare cu primarul PSD al sectorului 2.

”În Consiliul Local am avut multe inițiative care au avut la bază doctrina liberală, dar ca viceprimar nu pun înainte faptul că sunt membru PNL. (...) Să știți că au fost foarte multe cazuri în care USR-ul a votat alături de PSD în Consiliul Local Sectorul 2. Probabil că și la alte sectoare. La Sectorul 1 este un consilier local USR care votează doar cu PSD-ul, dar și la Sectorul 2 am avut destule cazuri în care au fost voturi comune”, a spus viceprimarul.

”Acuma, doctrinar înțeleg, pentru că USR-ul e mai apropiat doctrinar de PSD, fiind partide de stânga, deci pot să înțeleg anumite voturi. Poate ca unele persoane par mai apropiate de PNL, însă doctrina am înțeles că nu și-au definit-o încă, dar, așa cum văd eu, văd o aplecare către stânga în politica USR-ului” a explicat Dan Cristian Popescu.

Exemple despre conlucrarea PSD-USR la votul în Consiliul Local cât și alte probleme cu care se confruntă Sectorul 2 puteți afla urmărind în continuare interviul cu viceprimarul liberal: 

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel