USR, scandal la Primăria Capitalei: PSD, ALDE, PMP se tem

USR
USR

Consilierul municipal USR Roxana Wring susține că reprezentanții PSD, ALDE şi PMP au lipsit astăzi de la ședința extraordinară a Consiliului General al Capitalei, convocată de opoziţie, pentru că se tem de cetățeni. 

”Faptul că PSD, ALDE şi PMP, de altfel, astăzi, nu au venit (...) arată că se tem de fapt de cetăţeni. Cetăţenii care îşi doresc transparenţă şi care îşi doresc să-şi vadă reprezentanţii muncind pentru ei în Consiliul General azi au avut ocazia să vadă că cei pe care i-au votat nu sunt aici să îşi facă treaba. Neavând cvorum, proiectul de hotărâre nu poate fi adoptat, nu putem să punem întrebări nici directorilor celor două instituţii, ARCUB şi Proedus, care au luat această decizie intempestivă. Nu dăm vina pe funcţionarii primăriei, pentru că de multe ori ei sunt supuşi unor presiuni, dar îi îndemnăm ca în măsura în care consideră necesar şi în măsura în care pot să se opună unor decizii nelegitime. În cazul de faţă, unei puteri politice care nu vrea să îşi asume un gest, gestul fiind de a organiza acest târg în Piaţa Victoriei”, a precizat vineri Roxana Wring, la sediul Primăriei Capitalei.

Ea a adăugat: ”După cum aţi văzut, sindicatele au anunţat deja manifestaţii în Piaţa Victoriei, deci este foarte bine că am convocat această şedinţă şi foarte bine că am produs acest proiect de hotărâre, pentru că nu vrem să ne trezim din nou că, peste noapte, doamna primar general, Gabriela Firea, să decidă că oamenii nu au voie să protesteze. (...) Mă aşteptam, totuşi, ca PSD, cel mai mare partid din CGMB şi aliaţii săi, să nu dea bir cu fugiţii şi să îşi asume”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel