USR, plângere Gabriela Firea. Nicușor Dan, declarație la DNA

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Nicuşor Dan a dat o declaraţie, marţi, la DNA, în legătură cu plângerea penală depusă de USR împotriva Gabrielei Firea.

USR o acuză pe Firea de abuz în serviciu întrucât a refuzat sistematic să pună proiectele Uniunii pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). 
 
”Am dat o declaraţie prin care am confirmat cele spuse în plângerea penală pe care am depus-o, adică faptul că proiecte pe care consilierii USR le-au depus încă din toamna lui 2016 nu fuseseră depuse pe ordinea de zi de către primarul Firea, deşi era atribuţia sa legală, termenul legal fiind de 30 de zile”, a declarat Nicuşor Dan, la ieşirea de la DNA.
 
În urma depunerii acestei plângeri de către USR, o parte dintre aceste proiecte au fost puse pe agenda Consiliului General al Municipiului Bucureşti, susține fostul lider USR.
  
”Erau proiecte care priveau modificarea contractelor de salubritate în legătură cu deszăpezirea, erau două proiecte legate de spitalele din Bucureşti, mai era o chestiune legată de câinii cu stăpân din Bucureşti care să fie sterilizaţi gratuit. Discursul doamnei primar era ca reprezentanţii USR nu fac nimic, vin numai să o critice”, a mai spus Nicuşor Dan.
 
 
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel