Urban: PSD are amantă, nu cred ca soția liberală este foarte încântată

Iulian Urban
Iulian Urban

Senatorul Iulian Urban a publicat, vineri, pe pagina sa de socializare, un text ironic la adresa noii alianțe PSD-UNPR, în care susține că liberalii nu sunt foarte încântați, de un acest nou ”mariaj politic” al social-democraților cu ”partidul trădătorilor”, considerând această înțelegere drept o etapă în formarea unei ”Alianțe Cosmice pentru o Românie a lor”.  

”Ghiocelul Chucky a fost fost sabotat de PSD-UNPR”, își intitulează senatorul iulian Urban postarea pe Facebook, arătând, apoi, că ”In vreme ce Ghiocelul Chucky viseaza la ziua cand va fi el lider maximo al tarii, PSD lucreaza in subterane si fara ca nimeni din PNL sa stie, au tras-o de o alianta politica cu UNPR, desi mai au un mariaj politic in derulare, cel cu PNL-PC.Adica daca psd are o amanta, nu cred ca sotia liberala este foarte incantata”.

Susținând că ”dacă noi acceptăm această curvăsărie politică, avem politicienii pe care îi merităm”, Urban se întreabă dacă progresiștii din această nouă alianță, nu sunt aceeași pentru care USL au intrat în grevă parlamentară. ”UNPR nu era "partidul trădătorilor" pentru care USL a intrat în grevă parlamentara, pentru că PDL i-a primit la guvernare, ce memorie scurtă are USL...si mai ales votantii USL!!!”

În opinia senatorului Urban, noua alianță PSD-UNPR este ”o zeamă de corupție și trădători”.  "Alianta reprezinta o coagulare a fortelor de centru stanga si are la baza protocolul semnat cu PSD care prevede colaborare parlamentara. In acte a fost denumita ACS (Alianta de Centru Stanga)....ce mai, o zeama de coruptie si tradatori”, scrie Urban pe Facebook, apreciind că pentru a realiza ”Aliantza Cosmica pentru o Romanie a lor:-)”, mai lipseste doar o convenția cu ”UDMR, minorități și extratereștii”.

”Sa le iasa lor, sa le fie lor bine, sa nu cumva sa se schimbe ceva. PSD-PNL-PC-UNPR. Mai trebuie o alianta cu UDMR, minoritati si extraterestii. Aliantza Cosmica pentru o Romanie a lor:-)”, continuă Urban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel