UPDATE Atac armat într-un bar din Toulouse

Pistol
Pistol

Atac armat într-un bar din Toulouse soldat cu un mort şi doi răniţi.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost ucis şi alţi doi au fost grav răniţi luni într-un schimb de focuri într-un bar din Toulouse, au anunţat surse apropiate serviciului de pompieri, relatează AFP.

Surse din poliţie au confirmat schimburi de focuri şi existenţa unor victime în cartierul Papus, o zonă sensibilă a acestui oraş francez. 'Suntem în etapa de salvare a persoanelor şi la constatări', a precizat sursa citată. Doi bărbaţi aflaţi pe o motocicletă, între care unul înarmat cu un pistol, au deschis focul în jurul orei 17.00 pe terasa barului 'Le Papus' şi au urmărit una dintre cele trei victime în interiorul localului, potrivit parchetului din Toulouse.

Autorii atacului au fugit. Un bărbat împuşcat a murit pe loc, iar alţi doi - dintre care unul în stare gravă - au fost spitalizaţi. Poliţia regională a fost sesizată pentru asasinat şi tentativă de asasinat. Un perimetru de securitate a fost stabilit în apropierea barului, o clădire cu un etaj situată la câţiva zeci de metri de o şcoală şi o grădiniţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel