Unde este telefonul Luizei? Familia acesteia, în lacrimi la România TV: Ni se ascunde adevărul

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Emoții copleșitoare pentru bunicul și mama Luizei Melencu, fata dispărută de la Caracal. Familia tinerei are o nouă speranță după ce numărul de telefon al fetei a ieșit azi-noapte din grupul de WhatsApp al colegilor ei de liceu. 

Familia Luizei are o nouă speranță că tânăra trăiește. Asta după azi-noapte la ora 00:56 numărul fetei a fost scos de pe un grup de pe WhatsApp. În direct la România TV, bunicul și mama Luizei au dat noi detalii cu privire la dispariția fetei și ce s-a întâmplat imediat după ce au sesizat că aceasta nu este de găsit. În lacrimi, bunicul fetei povestește: 

”Luiza nu ne-a făcut niciun fel de problemă... Am întrebat dacă Luiza a ajuns... nu a ajuns... Nu lipsea nicio secundă. Am dat telefon la 112 și de acolo... nu mai știu... nu mai știu de capul meu...”, a precizat bunicul Luizei în direct la România TV. 

La scurt timp a intervenit mama Luizei. 

”Deci chiar nu poate să vorbească, se simte rău. În momentul în care a sunat tatăl meu la 112, m-a sunat și pe mine în Anglia. Noi am sunat pe numărul fetei și a sunat... am sunat timp de cinci ore... după aceea cred că s-a descărcat. După ce colega ei a pus prima poză pe Facebook, și a scris că Luiza a dispărut, telefonul ei nu a mai sunat”, a precizat mama Luizei Melencu. 

Cum a aflat mama Luizei de activitatea de pe WhatsApp a fiicei sale

”Dimineață m-a sunat colega fiicei mele de clasă și m-a întrebat dacă am găsit telefonul Luizei. Mi-a spus că telefonul Luizei a fost folosit aseară. Am sunat la un agent de poliție din Craiova, i-am înștiințat și dânsul a luat legătura cu colega Luizei. Fata mea a ieșit de pe acel grup aseară. Mai mulți colegi au văzut ieșirea Luizei din grup”, a mai spus mama Luizei. 

”Ni se ascunde adevărul”

Bunicul Luizei Melencu a mai intervenit în direct la România TV și a precizat că este de părere că li se ascunde ceva, iar nepoata sa trăiește. 

"Ni se ascunde adevărul. Fata a fost răpită și aici sunt mai mulți implicați. Am curajul și fac afirmația cu mâna pe inimă că fata noastră a fost răpită și de aici în colo nu mai știm nimic. Ni s-a ascus adevărul din prima clipă. Sunt convins că ei știau", a mai precizat bunicul Luizei în direct la România TV. 

Pe data de 14 august s-au împlinit patru luni de la dispariția Luizei Melencu.

VEZI ȘI: Anchetă Caracal. Telefonul Luizei, folosit azi-noapte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel