Un tânăr și-a ucis toată familia, după ce părinții i-au luat telefonul

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Un adolescent și-a ucis toată familia din cauza faptului că părinții l-au privat de telefonul mobil.

Un adolescent brazilian și-a ucis părinții și sora în propria locuință, folosind arma de serviciu a tatălui său, pentru că a fost privat de telefon, potrivit detaliilor anchetei citate de Le Figaro.

Această triplă crimă care a șocat Brazilia a avut loc vineri, în capitala economică São Paulo (sud-est), dar a fost dezvăluită abia luni, când tânărul de 16 ani a contactat poliția pentru a spune că a ucis trei membri ai propriei familii.

„Poliția a fost chemată chiar de adolescent, care a mărturisit crima”, a explicat Secretariatul de Securitate din São Paulo într-un comunicat de presă.

„El a dezvăluit că vineri a folosit arma de serviciu a tatălui său, un polițist municipal în vârstă de 57 de ani, pentru a-l ucide pe el, precum și pe sora lui în vârstă de 16 ani și pe mama sa în vârstă de 50 de ani”. se arată în comunicatul de presă.

Comisarul responsabil de anchetă, Roberto Afonso, a explicat miercuri, în timpul unui interviu acordat postului local de televiziune TV Record, că adolescentul s-a simțit „foarte frustrat” după ce a fost privat de telefonul mobil de către părinți, după o ceartă.

Minorul, care era de fapt adoptat, a decis apoi să ia arma de serviciu a tatălui său, un polițist municipal, să-l împuște în spate, ucigându-l pe loc. Apoi a urcat la etaj și a împușcat-o pe sora lui în față. Adolescentul a așteptat apoi câteva ore să se întoarcă acasă mama lui, pe care a ucis-o cu aceeași armă.

„Trebuie să înțelegem dacă aceasta este o frustrare legată de un fel de tulburare”, a spus comisarul, emițând de asemenea ipoteza că un „terț” ar putea fi implicat într-o anumită calitate în această crimă.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul a rămas la domiciliul familiei cu cele trei cadavre timp de trei zile, până la reținerea sa, luni, după ce a luat legătura cu autoritățile. În cele trei zile, el a mers la sală și a făcut cumpărături la o brutărie. El a spus poliției că a înjunghiat corpul mamei sale „de furie” sâmbătă, a doua zi după tripla omucidere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel