Un şofer băut a doborât cu maşina un gard de beton, chiar în dreptul sediului Poliţiei

Un bărbat băut la volan a doborât un gard de beton chiar în dreptul unui sediu de poliție. 

Un bărbat de 50 de ani, aflat la volan sub influenţa alcoolului, a fost rănit sâmbătă, pe DN 38, după ce a intrat în gardul de beton al unei locuinţe aflată chiar în dreptul sediului Poliţiei Negru Vodă, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"Un bărbat de 50 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Comana către Negru Vodă, iar la un moment dat, ajungând în dreptul sediului Poliţiei Negru Vodă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil (de vizavi de Poliţie)", precizează sursa citată.

Șoferul era băut la volan

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, rezultatul a ieşit pozitiv, fiind înregistrată o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, conducătorul auto, aflat singur în autoturism, a scăpat cu răni uşoare deşi coliziunea a fost puternică, acordându-i-se îngrijiri medicale de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. La faţa locului s-au deplasat şi cinci pompieri, cu o autospecială a Gărzii de Intervenţie Chirnogeni, aceştia deconectând bornele bateriei autoturismului implicat în accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel