Un nou scandal sexual se prefigurează în Poliția Română

scandal
scandal

Cazul polițistei de la Balș care  acuză mai mulți capi din poliția județeană de viol se pare că nu este singular. Președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, a relatat un alt scandal sexual, petrecut de această dată la o secție de poliție din București.

Prezent miercuri în emisiunea „Talk B1”, difuzată de B1 TV, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, a declarat că a primit pe adresa sindicatului o scrisoare în care se relatează cazul unei tinere polițiste, pe nume Alina, din promoția 2012, care a fost promovată rapid după ce a început o relație amoroasă cu șeful ei. Mai mult, pentru ca tânăra să poată primi postul, un alt agent cu 20 de ani de experiență a fost forțat să-și semneze retrogradarea, pentru a-i face loc nou-venitei.

 „Din informațiile pe care le am, cred că imediat vor apărea și alte cazuri. Am primit o scrisoare pe adresa noastră de sindicat, despre un caz de la o secție de poliție din București, în care se spune așa: Subordonații nu sunt promovați pe criterii de perfomanță, ci pe criterii sexuale. O tânără din promoția 2012, la scurt timp după repartizarea la secție a început o relație amoroasă cu șeful compartimentului respectiv, care a dus la divorțul acestuia de soție dar și la numirea în cadrul departamentului de proximitate a agentei X în timpul când aceasta încă se afla sub tutelă și nu avea dreptul legal, aspecte care au fost acoperite și de șeful Biroului de ordine publică a secției X. Acest abuz s-a făcut cu ajutorul comandatului secției și șefului biroului de ordine publică, care au determinat prin diverse mijloace un polițist competent cu peste 20 de ani de experiență în MAI să-și semneze retrogradare pentru a-i face loc polițistei Alina”, a relatat Iulian Surugiu la B1 TV.

 Acest caz nu este singular însă la secția de poliție respectivă. Președintele Sindicatului spune că a fost informat despre o altă tânără, prietenă cu polițista promovată, care urmează să-i ia locul unui alt polițist ce urmează să fie retrogradat fără niciun temei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel