Un elan rătăcit s-a plimbat în voie într-un oraş din Letonia

Un elan rătăcit s-a plimbat nestingherit în centrul unui oraş din Letonia.

Locuitorii din Liepaja, un oraş din sud-vestul Letoniei situat la malul mării, au distribuit pe reţelele de socializare imagini cu un elan care a ajuns pe străzile din centrul localităţii, conform media locale, citate de Xinhua.

'Înconjurat de un grup de copii, un elan mare şi confuz a alergat pe strada Klaipeda din Liepaja. Aproape că a sărit pe capota maşinii mele. A trebuit să chem echipajele de intervenţie', a scris pe Facebook un locuitor din Liepaja. Un reprezentant al poliţiei municipale din Liepaja a declarat că autorităţile poliţieneşti au primit informaţii cu privire la elanul care de îndrepta spre centrul oraşului, miercuri, în jurul orei locale 21.00.

Păzit de polițiști

'Relatări similare au fost primite de la mai mulţi locuitori, ceea ce ne-a ajutat să localizăm elanul cu mare acurateţe', a spus Kaspars Varpins. Aproximativ o oră mai târziu, animalul sălbatic a fost încercuit într-o curte. Poliţiştii au păzit elanul pentru a-l împiedica să scape sau să provoace victime.

Un medic veterinar care a fost chemat la faţa locului i-a administrat animalului un tranchilizant. Elanul a fost transportat în pădure în afara localităţii Liepaja.

Vezi și: Femeie, amendată din cauza animalului de companie: "Singurul argument: nu e câine"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel