Un bărbat dispărut de 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș

Un bărbat dispărut de 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș / Foto: Pixabay
Un bărbat dispărut de 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș / Foto: Pixabay

Un bărbat care a dispărut în urmă cu 2 luni a fost găsit mort lângă o mănăstire din județul Argeș.

Descoperire macabră în județul Argeș. Un bărbat care a dispărut acum două luni a fost găsit mort lângă Mănăstirea Slănic. Victima avea 46 de ani și plecase de acasă, din comuna Corbi, în luna noiembrie, scrie Realitatea.net.

Cadavrul bărbatului a fost găsit fără suflare într-un loc izolat și greu accesibil. Echipele de la Salvamont, alături de polițiști, au intervenit de urgență pentru a recupera cadavrul. Deocamdată nu se știe cum a ajuns bărbatul acolo sau care este cauza morții. Oamenii legii au deschis un dosar penal și încearcă să afle cum s-a întâmplat totul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Tânărul de 22 de ani care a dispărut în 1976, dar totul a fost descoperit acum

Autoritățile au fost aproape de a clasa un dosar de dispariție, când au dat peste lucrurile unui student dispărut în urmă cu bine de 45 de ani, relatează CNN. Mașina lui a fost găsită într-un pârâu din Alabama, împreună cu portofelul, cartea de identitate și mai multe rămășițe umane suspectate a fi ale victimei. 

Kyle Clinkscales, student la Universitatea Auburn, a fost văzut ultima dată în noaptea de 27 ianuarie 1976, când a plecat din orașul natal LaGrange, Georgia, pentru a se întoarce în campusul Universității, cu un Ford Pinto din 1974, a declarat șeriful James Woodruff, al regiunii Troup, din Georgia, la o conferință de presă de miercuri, la o zi după descoperire.

Tânărul de 22 de ani nu a ajuns niciodată la Universitatea din Alabama și nici el, nici mașina nu au mai fost văzuți, până acum.

”Timp de 45 de ani, l-am căutat pe Kyle și mașina lui. Am urmărit sute de indicii și nu am avut niciodată vreo desfășurare substanțială de evenimente care să fi decurs din aceste indicii”, a spus Woodruff. Acesta a adăugat că au drenat lacuri și au efectuat numeroase căutări în speranța de a-l găsi pe Clinkscales.

La începutul lunii decembrie, cineva a sunat la 911 pentru a raporta că a văzut ceea ce părea a fi o mașină într-un pârâu de lângă Drumul Județean 83, la aproximativ o milă de Drumul Județean 388, a declarat maiorul Terry Wood de la Departamentul Sheriffului din Chambers County, Alabama. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Doi adolescenți, dispăruți în urmă cu 21 de ani, găsiți pe fundul unui râu. Un youtuber a deslușit misterul - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel