Un bărbat a murit zdrobit de sicriul mamei sale

Bianca Ştefan / 17 iun 2018 / 15:03 Salveaza PDF Comentarii
Bărbat zdrobit de sicriul mamei sale
Descriere foto: Bărbat zdrobit de sicriul mamei sale

Un bărbat a murit zdrobit de sicriul mamei sale, care a căzut de pe turnul funerar în timpul ceremoniei de înmormântare. 

Un bărbat indonezian a murit zdrobit de sicriul mamei sale, care a căzut de pe turnul funerar în timpul ceremoniei înmormântării pe insula Celebes, a anunţat poliţia duminică. 

Samen Kondorura, în vârstă de 40 de ani, a murit atunci când cărăuşii au ridicat sicriul pe o scară de bambus pentru a-l aşeza pe turnul funerar. Scara a alunecat şi sicriul a căzut. Accidentul a avut loc vineri, scrie Agerpres.

Turnurile funerare numite lakkian sunt bogat sculptate. Decedatul este plasat în vârful lor înainte de o ceremonie funerară tradiţională foarte elaborată. 

"În timp ce sicriul mamei era ridicat pe lakkian, scara s-a mişcat brusc, sicriul a căzut şi a lovit victima", a declarat comisarul Julianto Sirait pentru AFP. 

Pe o înregistrare video a dramei, care a devenit virală pe internet, se vede cum scara alunecă în timp ce bărbaţii care cară sicriul ajung în partea de sus a turnului. Cărăuşii cad mai mulţi metri în jos, unde fiul decedatei este zdrobit de sicriu. 

Victima a murit în spital. 

Potrivit comisarului Sirait, scara nu era suficient de solidă. Familia refuză însă să depună plângere. 

Samen Kondorura se odihneşte acum lângă mama sa Berta, a adăugat el. 

Când un membru de etnie tojaran moare, înmormântarea poate dura câteva zile, cu dans, muzică şi sacrificarea unui bivol. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23