Un avion care zbura de la Miami la Londra s-a întors din drum. O pasageră a refuzat să poarte masca

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un avion care zbura pe ruta Miami - Londra s-a întors din drum din cauza unei pasagere care a refuzat să poarte masca de protecţie. 

"Zborul 38 al American Airlines care făcea legătura între Miami şi Londra s-a întors la Miami din cauza unui client perturbator care a refuzat să respecte cerinţa federală de a purta mască", a declarat American Airlines într-un comunicat transmis AFP.

Boeingul 777, care transporta 129 de pasageri şi 14 membri ai echipajului, a fost întâmpinat la întoarcerea în Florida de poliţia din Miami.

"Odată ce avionul a ajuns la poarta de îmbarcare, pasagera a fost escortată afară din avion de poliţia din Miami fără incidente", a indicat un responsabil al poliţiei pentru CNN.

La rândul său, American Airlines a precizat că pasagera implicată în acest incident a fost trecută pe "lista internă de refuz" a companiei, "în aşteptarea unei anchete mai aprofundate", scrie Agerpres.

Un pilot a refuzat să decoleze pe motiv că i s-a terminat tura

Un pilot al companiei Pakistan International Airlines (PIA) a refuzat să decoleze spre Islamabad, spunând că tura i s-a încheiat, declanșând un protest al pasagerilor care au refuzat să coboare din avion.

Conform administrației PIA, PK-9754 a decolat de la Riad, dar a aterizat în Dammam din cauza vremii nefavorabile. Căpitanul zborului a refuzat apoi să decoleze cu avionul spre Islamabad, spunând că timpul de serviciu s-a încheiat.

Pasagerii, iritați de întorsătura neașteptată a evenimentelor, au refuzat să coboare din avion în semn de protest. Cu toate acestea, securitatea aeroportului a fost chemată pentru a aduce situația sub control.

Purtătorul de cuvânt al PIA a spus că este necesar ca piloții să se odihnească corespunzător înainte de zbor pentru siguranța acestuia, așa că au fost luate măsuri în acest sens, scrie Tribune.

Companiile aeriene au anulat peste 2.700 de zboruri din cauza unei furtuni de iarnă pe Coasta de Est a SUA

Liniile aeriene au anulat duminică peste 2.700 de zboruri în contextul în care Coasta de Est a SUA este ameninţată de o furtună de iarnă, cu ploi de gheaţă şi rafale de vânt puternice, relatează Reuters. 

Cele 2.700 de zboruri anulate duminică până la ora locală 12.30 (17.30 GMT) urmau să plece şi să aterizeze în SUA sau erau zboruri interne, potrivit site-ului de monitorizare a zborurilor FlightAware.com.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel