UEFA taie în carne vie. Club de fotbal SANCȚIONAT cu 2 milioane de euro

Peste 80 de milioane de Euro din fondurile PNRR sunt destinate secțiilor de terapie intensivă nou-născuți, anunță Ministerul Sănătății
Peste 80 de milioane de Euro din fondurile PNRR sunt destinate secțiilor de terapie intensivă nou-născuți, anunță Ministerul Sănătății

Clubul Fenerbahce Istanbul a fost sancţionat de UEFA, pentru încălcarea regulilor fair-play-ului financiar, cu reţinerea sumei de 2 milioane de euro, care va fi obţinută din viitoarele sale participări în cupele europene în sezoanele 2020-2021 şi 2021-2022, a anunţat miercuri forul fotbalistic european.

Camera de judecată a Comisiei de control financiar al cluburilor (ICFC) din cadrul UEFA a constatat că Fenerbahce 'nu a îndeplinit condiţiile impuse pe 19 iulie 2019', adică 'un obiectiv de echilibru pentru perioada de referinţă încheindu-se în 2018', a indicat UEFA într-un comunicat.

Această sancţiune vine după cea dictată în luna iunie împotriva lui Olympique Marseille, potrivit AFP. Pe lângă o amendă de 3 milioane de euro, ICFC a decis să retragă 15% din sumele pe care Marseille le va primi pentru participarea sa în cupele europene în sezonul 2020-2021, eventual şi în sezonul 2021-2022 dacă va obţine calificarea, şi să impună o limită de 23 de jucători pentru lotul ce va putea participa la cupele europene până în stagiunea 2022-2023. Fenerbahce este doar pe locul 7 în campionat înaintea ultimei etape, care va avea loc în weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel