UDMR infirmă zvonul unor negocieri cu PSD

verestoy
verestoy

Senatorul UDMR, Verestoy Attila, a dezminţit faptul că ar fi existat vreo întâlnire între reprezentanţi PSD şi cei ai UDMR, precizând că Uniunea este în opoziţie, scrie Mediafax, potrivit rtv.net. 

"Nu a existat niciun fel de întâlnire cu PSD, pur şi simplu nu este adevărat", a spus Verestoy Attila, precizând că UDMR este în opoziţie.

După anunțul de joi seară, potrivit căruia audierile miniștrilor propuși pentru Cabinetul Ponta II au fost amânate pentru vineri, au început să circule informaţii referitoare la dispute în interiorul USL, unii chiar avansând ideea că s-ar fi demarat negocieri între PSD și UDMR sau PP-DD.

Întrebat despre aceste informații, liderul liberalilor Crin Antonescu a răspuns: "Eu cred că e zvon. Nu cred că în PSD cineva mandatat încalcă tot ceea ce noi am spus în această perioadă", a spus președintele PNL.

În legătură cu aceleași zvonuri, și Miron Mitrea, a negat, joi seară la România TV, că ar avea loc negocieri cu PP-DD şi UDMR.

"Nu am discutat cu nimeni. Eu sunt în biroul meu cu patru colegi tineri de la PSD şi discutăm despre comisiile parlamentare. Nu m-am întâlnit cu Viorel Hrebenciuc de la plen. Nu ştiu unde e el acum, bănuiesc că e în biroul lui. Nu ştiu ca el să negocieze cu cineva. Nu m-am văzut nici cu UDMR, decât pe hol aici unde sunt toţi. Nu am negociat cu nimeni şi în niciun caz nu negociază PSD majoritatea", a declarat Mitrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel