Ucigaşul cu Ferrari rămâne cu pedeapsa de patru ani de închisoare

ferrari
ferrari

Tribunalul Dolj a menţinut, luni, decizia Judecătorie Craiova de condamnare la patru ani de închisoare a lui Adrian Iosif Cocoană, şoferul care, în 2008, a accidentat mortal un pieton pe un trotuar din Timişoara, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Ferrari.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.  Tribunalul a scăzut, însă, daunele pe care Cocoană trebuie să le plătească familiei victimei, de la trei la două milioane de lei.

În 15 iulie 2010, Judecătoria Craiova l-a condamnat la patru ani de închisoare cu executare pe timişoreanul Adrian Iosif Cocoană. Completul de judecată a decis, atunci, în dosarul lui Adrian Cocoană, că acesta se face vinovat de mai multe infracţiuni. El a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru ucidere din culpă, trei ani pentru părăsirea locului accidentului şi un an pentru vătămare corporală. Magistraţii Judecătoriei Craiova au cumulat pedepsele şi a rămas cea mai mare, de patru ani cu executare pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel