Tudorel Toader, după anunțul CSM: Nu plec din Ministerul Justiției până nu...

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a oferit primele declarații după răspunsul Consiliului Superior al Magistraturii pentru procurorul general, Augustin Lazăr.

"Astăzi nu plec din Ministerul Justiției până nu ofer toate răspunsurile. În al doilea rând, fac un apel la dumneavoastră. Probabil nu puteți să îl respectați întru totul, de informare corectă a opiniei publice. Nu pot să răspund la toate afirmațiile din spațiile public pentru că pur și simplu unii se bagă în vorbă. Mă refer la faptul că o anumită persoană explica ieri cum este cu mapa profesională. Păi eu am vorbit tot timpul de dosarul de candidatură și nu de mapa profesională și atunci îți pui întrebarea: De unde pornirea aceasta de a face deosebirea dintre dosar de candidatură și mapă profesională când știm prea bine deosebirile și nu a fost vorba de așa ceva. "', a declarat Tudorel Toader, la intrarea în Ministerul Justiției. 

Consiliul Superior al Magistraturii îi răspunde procurorului general, Augustin Lazăr, că în dosarul cu propunerea de numire a sa la conducerea Parchetului General nu există niciun document care să facă referire la "o rezoluţie de clasare care privea preşedintele României în funcţie". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel