Tudorel Toader, atacuri dure la adresa lui Lazăr

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Tudorel Toader a făcut declarații, într-un interviu pentru emisiunea "Editie Specială", de la Antena 3, despre miza lui Augustin Lazăr în scandalul revocării.

Oana Zamfir: "Pensia specială este miza procurorului Augustin Lazăr? Este o luptă pentru aceast[ pensie? Dacă este revocat o pierde?".

"Sincer nu cred pentru că de regulă magistraţii care au 25 de ani vechime în profesie, care dobândesc dreptul de pensie specială, solicită pensionarea, iau de la Casa de Pensie decizia de pensionare, se stabileşte dreptul şi cuantumul şi nu pune decizie, pensia în plată. Stă cu ea în sertar. S-a asigurat că dacă intervine un incident ceva, se modifică legea, scade pensia... s-a asigurat de pensie, de drept şi de cuantum. Dacă mai stă un an, doi, trei în funcţie, la fiecare an de profesie, se mai adaugă 1% din pensie.

Mai de grabă este o chestiune de structură personală, de prestigiu, de orgoliu. Chiar nu ştiu dacă sunt şi interese care îl fac să rămână în funcţie. Este o sumă de factori pe care eu aş putea să îi bănuiesc. Nu cred că dansul crede că motivele din raportul întocmit nu sunt de natur[ să determine revocarea", a declarat Tudorel Toader.

Vezi și: Toader, dezvăluire: Augustin Lazăr m-a ajutat de multe ori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel