Trump-Rusia: Directorul FBI, noi INFORMAȚII despre scandal

James Comey, directorul FBI demis de Trump a fost audiat în Senat. El a făcut referire și la acuzele aduse potrivit cărora Rusia a fost implicată în alegerile prezidențiale de anul trecut.

Fostul director al Biroului Federal de Investigații (FBI), James Comey, demis de președintele Donald Trump, a declarat joi, în cadrul audierii din Comitetul pentru Informații al Senatului american, că sarcina de a afla dacă Trump a obstrucționat justiția în scandalul privind amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA din noiembrie 2016 îi revine consilierului special numit în acest sens (Robert Mueller, n.r.), transmit agențiile internaționale de presă, potrivit Agerpres.

Comey a afirmat că aflarea motivelor pentru care președintele Trump i-a cerut să renunțe la investigarea fostului consilier de securitate națională Michael Flynn este misiunea consilierului special.

Nu am căderea de a spune dacă acea conversație cu președintele a fost un efort de a obstrucționa justiția, a afirmat fostul director al FBI, citat de DPA, AFP și Reuters.

El a calificat drept 'extrem de deranjante' cererile lui Donald Trump, adăugând că acesta nu i-a solicitat să oprească ancheta cu privire la Rusia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel