Trump afirmă că ar putea candida din nou pentru Casa Albă

Trump afirmă că ar putea candida din nou pentru Casa Albă
Trump afirmă că ar putea candida din nou pentru Casa Albă

Donald Trump a dat unul dintre cele mai puternice indicii de până acum că ar putea candida din nou pentru Casa Albă.

În timpul unui miting susţinut în Iowa, Trump a spus că "foarte, foarte, foarte probabil" o va face din nou, în 2024.

Acesta a fost primul din patru mitinguri pe care Trump le va susţine în cinci zile, în cadrul campaniei pentru candidaţii republicani la alegerile intermediare de săptămâna viitoare, scrie BBC.

Citește și - Donald Trump jubilează că Twitter de acum înainte 'a intrat pe mâini bune' după ce Elon Musk a cumpărat rețeaua socială

Fostul preşedinte american Donald Trump a salutat vineri faptul că de acum înainte Twitter 'a intrat pe mâini bune', după ce Elon Musk a cumpărat reţeaua socială, relatează France Presse.

'Twitter este acum pe mâini bune şi nu va mai fi condus de nebunii stângii radicale care ne detestă cu adevărat ţara', a declarat el pe reţeaua sa, Truth Social.

Miliardarul republican nu a spus dacă intenţionează să se întoarcă pe platformă, unde a fost suspendat permanent după asaltul asupra Capitoliului.

Elon Musk, noul patron al reţelei sociale, a deschis uşa în luna mai revenirii lui Donald Trump pe Twitter, ceva ce ar avea efectul unei explozii, notează AFP.

Cu contul său @realDonaldTrump, fostul preşedinte american se adresa direct celor 88 de milioane de abonaţi ai săi, stârnind în mod regulat controverse aprinse.

Cu toate acestea, Donald Trump a considerat că reţeaua sa Truth Social funcţionează 'mai bine' decât Twitter, despre care el a spus că trebuie 'să muncească din greu pentru a scăpa de toate conturile false şi de roboţii care i-au făcut atât de mult rău'. 'ADOR ADEVĂRUL', a adăugat el.

Citește și - Biden „va candida cu siguranță” pentru cel de-al doilea mandat de președinte

Joe Biden „va candida cu siguranță” pentru un al doilea mandat, a declarat gazda MSNBC Jonathan Capehart, la doar câteva zile după ce l-a intervievat pe președintele SUA.

Cel mai bătrân președinte inaugurat vreodată, Joe Biden, va împlini 80 de ani pe 20 noiembrie.

El i-a spus lui Capehart: „Nici măcar nu pot spune vârsta pe care o voi avea. Nici măcar nu o pot scoate pe gură. Crezi că glumesc. Nu glumesc."

Speculațiile despre vârsta și ambiția lui Biden au devenit o constantă în politica americană. Unii democrați au evitat să spună că ar trebui să candideze din nou sau să se angajeze să-l susțină dacă o face. Republicanii – membri ai unui partid dominat de Donald Trump, în vârstă de 76 de ani – susțin în mod regulat că Biden este prea bătrân.

Gafele deja intrate în rutină ale lui Biden, care săptămâna aceasta i-a greșit și numele noului prim-ministru britanic Rishi Sunak, spunându-i  „Rashi Sanook”, au întărit impresia că un nou mandat nu ar fi o alegere înțeleaptă.

Într-un articol pentru Washington Post, Capehart a spus că este sigur că Biden este gata să candideze.

Capehart a spus: „După interviul meu... am primit aceeași întrebare din nou și din nou: Cum se simte el? De fiecare dată, am fost întrebat pe tonul acela specific unei persoane îngrijorate.

„Oameni buni, ascultați-mă. Biden este foarte bine. Mai mult decât bine. De fapt... am ieșit cu două impresii copleșitoare: Biden va candida cu siguranță pentru realege în 2024. Și nu doar că îi place să fie președinte; iubește meseria de președinte.”

Capehart a spus că Biden „a oferit inițial răspunsul standard referitor la faptul că nu a făcut o declarație oficială” despre 2024 „din cauza implicațiilor juridice ale unui astfel de anunț” – dar apoi a dat doi „indici nonverbali”. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel