Trântă Ciutacu - Ghinea, după salariul de 5.000 de euro de la USR: Ăștia-s oamenii noi în politică... mor de foame

Victor Ciutacu/Facebook
Victor Ciutacu/Facebook

Jurnalistul Victor Ciutacu nu-i lasă loc de întors lui Cristian Ghinea care se bucură de privilegiul de a fi angajat de USR. 

România TV a arătat, în urmă cu o zi, că politicianul Cristian Ghinea este angajat al USR pe un salariu de 5.000 de euro pe lună, în rolul de strateg politic. 

”Golanu’ ăla de Ghinea se dă balenă în găleata cu apă că el a anunțat public că s-a angajat la USR. De unde ia 5.000 euro/lună din banii de subvenție de la bugetul de stat. Băi, derbedeule, problema ta e că pe piața liberă nu te angajează nimeni; nu pe banii ăștia, nici pe salariul mediu pe economie. Așa că ți-ai luat slujba de bugetar cu factură în singurul loc unde nu ești întrebat ce știi să faci. Ăștia-s oamenii noi în politică, dacă n-au sinecuri sau ONG-uri care să sugă de la stat și/sau de la Soros, mor de foame. Apropo, câte slujbe a mai avut Vlăduț Magicianul de când a fost ejectat din Ministerul Sănătății? Nici una, dar trăiește bine, face copii, iubește, pune directori de spitale în București…” a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook. 

Reacția lui Victor Ciutacu vine după ce, într-o notă de subsol, Cristian Ghinea a scris pe Facebook: Ce ziceam mai devreme, cu faptul că sunt angajat de USR. Gata, a ieșit marea dezvăluire la haznalele PSD și PNL: au descoperit faptul că sunt plătit ca să merg la servici. Unde au descoperit? Pe site-ul USR, domle! Că doar publicăm toate cheltuielile acolo. Dar nu veți găsi asta în articole, pare că au facut investigații complexe. Hai sictir, securicilor!”. 

Citește și: USR îi plătește consultanță lui Ghinea de 5.000 de euro/lună. Ciutacu: Nici măcar nu mimează corectitudinea. Bagă hulpav, fără grețuri, mâna în butoiul bugetar cu miere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel