Traian Igaş: România este pregătită să primească refugiaţi tunisieni din Italia

igas traian
igas traian

România este pregătită să primească refugiaţi tunisieni din Italia, a declarat, luni, ministrul de Interne, Traian Igaş.

România este pregătită să primească refugiaţi din Italia, refugiaţi tunisieni. Categoric şi România trebuie să se solidarizeze cu celelalte state europene. (...) Avem spaţiu suficient, undeva la 500 de locuri disponibile, dacă va exista cerere în acest sens. La ora actuală este vorba despre 200 de cetăţeni tunisieni refugiaţi în Italia, cetăţeni pe care România este dispusă să-i primească pe o perioadă determinată în condiţiile în care constatăm că există o invazie mare din partea ţărilor nord-africane spre Europa. România este ţară membră a Uniunii Europene şi trebuie să se solidarizeze cu celelalte state care au probleme prin invazia masivă de migranţi venită prin nordul Africii, a declarat Igaş, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Potrivit lui Igaş, de primirea şi găzduirea imigranţilor se va ocupa Ministerul Administraţiei şi Internelor prin Oficiul Român pentru Imigranţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel